mook021.jpg
<<
img031.jpg
<
Raadhuis_Raadhuis.JPG
·
Bilbao_3-.jpg
>
RFN_ZW_-_Caf_Hegeraad_-_VV_150_12_2x12_2_C_0_15_JPG_R.jpg
>>

Klik op de foto om een grotere foto te bekijken

Plaatser: De Wacht  (bekijk de galerij van deze gebruiker)

Na alle tips en trucs. Lezen en laten adviseren, waarvoor dank, hier een aantal beelden van afgelopen week. En sinds kort ook zelf mijn films aan het ontwikkelen, waarvan deze serie er 1 van is. Ik heb nog heel veel vragen en opmerkingen, maar die zal ik in het forum plaatsen. Waar ik wel last van heb is dat ik in photoshop toch vaak belichting en contrast moet aanpassen, misschien geval van blijven oefenen. Maar een ding staat vast! Wat een geweldige camera's! Schroom vooral niet om op= en aanmerkingen te plaatsen. Ik ben nogal leergierig.
· Datum: Za April 11, 2015 · Bekeken: 7636 ·


Tum

Geregistreerd: Maart 2007
Berichten: 1815
Zo April 12, 2015 19:08

Dat gaat prima zo Johan.
Contrast en intensiteit moet ik ook aanpassen na het scannen. Ik doe het te weinig om de fijne kneepjes paraat te hebben.


Tip: let op je compositie in het matglas, wat komt er wel op en wat net niet (voeten Smile , boogje, puntje)
De Wacht

Geregistreerd: Februari 2015
Berichten: 26
Zo April 12, 2015 19:18

Dank je Tum. Bedoel je dat ik de voeten van de passanten erop had moeten hebben? En van de bovenkant wat af? Die mensen hadden er eigenlijk helemaal niet moeten lopen hahaha
Tum

Geregistreerd: Maart 2007
Berichten: 1815
Vr April 17, 2015 20:25

Ja, de voeten vielen me meteen op. Het plaatje is niet compleet. Pas ook op met de verkeersborden. Die voet staat er ook niet op (en ze zitten altijd in de weg).
Ik moet nu een aantal openbare kunstwerken fotograferen voor een boek over een kunstenaar die hier in het dorp gewoond heeft, dan staat ook van alles in de weg of komt er net niet helemaal op. Je moet overal op letten.


Grt Tum.


Powered by: PhotoPost PHP
Copyright © 2006 All Enthusiast, Inc.

Geen enkel onderdeel van deze website, tekst, afbeeldingen of code mag worden gekopieerd, gereproduceerd, gepubliceerd of gedistribueerd via welk medium dan ook, zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de respectievelijke copyright houders.